Van Bommel herenschoenen

Van Bommel en schoenen Mertens hebben veel gemeen; Mertens schoenen bestaat 8 generaties °1728 en Van Bommel 9 generaties °1734. Beiden kiezen al eeuwen voor kwaliteit en willen dit in de toekomst zeker blijven doen. Daarom sloegen de 3 Van Bommel broers (Floris, Pepijn en Reynier Van Bommel) en Mertens schoenen sinds september 2015 de handen nog meer in elkaar en kreeg Mertens schoenen als 2de in België de titel "Authorized Shop Van Bommel": dit owv aanbod, vakkennis en deskundigheid en de daaraan gekoppelde service.

De Van Bommel schoenen worden nog altijd vervaardigd uit de fijnste leders en de meest hoogwaardige materialen. Ook worden de schoenen gemaakt in verschillende leestbreedtes zodat iedereen zijn gading vindt in het enorme gamma. Van Bommel is ook Nederlands Hofleverancier en daar zijn de koningsgezinde Nederlanders extra trots op.

Voor de Floris Van Bommel collectie, kies het merk Floris Van Bommel op deze website.

Echt een bezoekje waard

Mertens schoenen en Van Bommel: zoals Leuven, Eeuwenoud & Springlevend!

Van Bommel herenschoenen online kopen of in één van onze winkels te Leuven

Bekijk en reserveer of koop online uit onze ruime collectie van Van Bommel herenschoenen. Heb je een vraag? Stel ze aan onze klantenservice via service@mertensschoenen.be.