Twee winkels in Leuven

Wil jij een model voor aankoop eerst aan je voet zien, het vastnemen,...Geen probleem! Wij hebben niet enkel een e-shop voor dames, heren,... Ook offline shoppers komen aan hun trekken in één van onze 3 winkels te Leuven.
Hier volgt alvast een voorsmaakje van je offline shopping ervaring:
 

CONTACT
Je vindt onze winkels op volgend adres:
Mechelsestraat 26 & 28 (Mertens Schoenen en Authorized Shop Van Bommel), 20 (Classix)
3000 Leuven

Tel. Mertens schoenen en Authorized Shop Van Bommel: 016/22.17.29
Tel. Classix - Mertens schoenen: 016/20.20.19.
Email: service@mertensschoenen.be 

Webshopadvies: 016/22.17.29 vraag naar Febe of Erik

BEREIKBAARHEID
U kan ons gemakkelijk bereiken

  • met de auto: in Leuven kan je gemakkelijk parekeren. Parking Vismarkt ligt op 50m van onze winkels. Vanop de Leuvense ring volg je de P-route en neem je de uitrit P-Vismarkt.
    Leuven telt nog verschillende publieke parkings: deze zijn allemaal gemakkelijk te vinden via dezelfde P-route. De elektronische borden van het parkeergeleidingssysteem geven bovendien aan of een parking nog beschikbare plaatsen heeft. Langs de straat in het stadscentrum kan je ook betalend kortparkeren. Op het Smoldersplein, in de Vaarstraat en de Rijschoolstraat zijn er Shop & Go plaatsen; hier kan je gratis 30' kortparkeren (binnenkort worden dit 45'). Deze gratis parkeerplaatsen werken met sensoren, je hoeft dus geen parkeerschijf te plaatsen. Zorg er wel voor dat je tijdig terug bij je wagen bent. Vanopdeze Shop & Go plaatsen ben je te voet onmiddellijk aan onze winkels.
  • met de bus: alle buslijnen door Leuven stoppen op het Rector De Somerplein - vroeger Fochplein - en het Margarethaplein; je bereikt de benedenstad en de Mechelsestraat door rechts van de St-Pieterskerk naar beneden te wandelen. Tussen het oude postgebouw (nu Kruidvat) aan café Central loop je via de Jodenstraat de Mechelsestraat in. Onze winkels vind je na 20m aan uw rechterzijde.
    Gebruik de routeplanner van De Lijn of de dienstregeling om uw reis te plannen.
  • met de fiets: aan het postgebouw en op de Vismarkt vind je fietsstallingen. Je kan natuurlijk ook je fiets voor de winkel parkeren.
    Opgelet! Onze winkels liggen in een wandelzone: tussen 11u en 19u is er een fietsverbod.
Cadeaubon
Koop online een cadeaubon en ontvang hem per email.
Cadeaubon kopen »
Hulp nodig?
Hebt u vragen of ondervindt u problemen op onze site? Ook online willen wij u een top service leveren!
Stel uw vraag »