Floris Van Bommel herenschoenen

Mertens schoenen & Floris van Bommel: Ondernemende generaties, eeuwenoud en springlevend, vinden elkaar op deze locatie in het historische hart van Leuven. Mertens Schoenen brengt al 290 jaar kwaliteitsschoenen en krijgt dankzij ervaring, deskundigheid, service en een uitgebreid gamma als tweede in België het label AUTHORIZED SHOP VAN BOMMEL

Floris Van Bommel brengt elk seizoen een sportieve en hip klassieke collectie. Naast de kleine details, zoals gelaserde leders, gekleurde veters, leuke stiksels heeft elke Floris schoen nog een zool met een eigen verhaal.

Mertens schoenen brengt elk seizoen zo goed als de volledige collectie in de daarvoor speciaal ingerichte shop in shop. Stoere bottines en boots, modieuze verterschoenen, kleurrijke sneakers. Bij elke schoen hoort ook een aangepaste broeksriem die we ter plaatse onmiddellijk op de juiste lengte aanpassen.

Echt een bezoekje waard

Mertens schoenen en Van Bommel: zoals Leuven, Eeuwenoud & Springlevend!

Floris Van Bommel herenschoenen online kopen of in één van onze winkels te Leuven

Bekijk en reserveer of koop online uit onze ruime collectie van Floris Van Bommel herenschoenen. Heb je een vraag? Stel ze aan onze klantenservice via service@mertensschoenen.be.