Classix

Classix - De speciaalzaak voor comfortabele schoenen en schoenen met uitneembaar voetbed, geschikt voor losse steunzolen
"ALS JE DAG LEKKER MOET LOPEN ..." moet je bij CLASSIX zijn !!!


Bij Classix vind je een onovertroffen aanbod aan comfortabele schoenen en "schoenen met uitneembaar voetbed, geschikt voor losse steunzolen".

Bij ons kan je terecht voor een enorme keuze aan schoenen waar je eigen steunzool in past voor iedere vrouw.

Al onze schoenen zijn natuurlijk ook geschikt voor IEDEREEN die zoekt naar een gemakkelijk paar - de binnenzolen in onze schoenencollectie zijn van zo'n hoogwaardige kwaliteit dat een steunzool geen noodzaak is.

Onze schoenen hebben bijna allen uitneembare voetbedden ... dwz dat je je eigen steunzool kan leggen in al deze modellen zonder dat je de functie van je steunzool verliest en dat de schoen je zit als gegoten.

De keuze is enorm en nergens gezien in Vlaanderen. 8 generaties ervaring en uitwisseling van ervaringen met gespecialiseerde fabrikanten, geeft ons de mogelijkheid om u het beste te bieden in dit segment waar de "terecht veeleisende klant" meer en meer naar vraagt.

Al 16 jaren zijn wij "trendsetter" in dit product en komen "tevreden klanten" graag terug naar onze winkel voor een modieus en "gepersonaliseerd" paar.

Uw vraag wordt zeker beantwoord. Uw voeten vinden zeker het perfecte paar met de juiste leest, de juiste breedte, de juiste schacht, sportief, modieus of klassiek, in een klassieke of trendy kleur.

Kortom, Classix is een begrip in België en zelfs daarbuiten als het om schoenen gaat waar je de hele dag "lekker kunt op lopen"

Van harte welkom !!!

Service en informatie geven, wij doen niets liever.