WIN EEN BIG GREEN EGG

Aangemaakt op 07/05/2021, categorie: actie

Neem deel aan onze "Floris van Bommel for Big Green Egg" wedstrijd en maak kans op een Big Green Egg!

Deelnemen is eenvoudig: koop op mertensschoenen.be of in één van onze winkels te Leuven tussen 08/05/2021 en 26/06/2021 een paar schoenen van het merk Floris van Bommel en je maakt kans om een geweldige Big Green Egg te winnen (wedstrijdreglement).

Floris van Bommel Dames »
Floris van Bommel Heren »

De creatieve duizendpoot Floris van Bommel bedacht een unieke samenwerking met Big Green Egg die resulteerde in deze wedstrijd én een Limited Edition sneaker met de naam "Floris van Bommel for Big Green Egg" en een stoere lederen BBQ schort "Floris van Bommel for Big Green Egg".
 

De geur van smeulend houtskool maakt van elke dag een topdag. Het jaargetijde maakt dan niet eens zoveel uit. Met mijn vrienden organiseer ik elke winter een paar ‘mid winter BBQ’s’. Kampvuurtje, bier, dekentjes, telefoons inleveren, muziekje en goed simpel eten. De wereld draait steeds sneller, de aanvoer van nieuws en online flauwekul is oneindig. Ik merk aan mezelf dat ik het moeilijk vind om te schakelen tussen die snelweg van indrukken en gewoon leeg zijn in je hoofd en in het moment te vertoeven. De avonden en middagen met een mooi uitgebreid Big Green Egg-ritueel zijn perfecte momenten om
weer even te aarden en tot rust te komen.”
Floris van Bommel
Terug naar overzicht »
Mertens Schoenen