Il était une fois Mertens

Mertens schoenen, Authorized Shop Van Bommel & Classix - 3 winkels in het historische stadshart van Leuven.

Mertens schoenen: reeds 8 generaties is de naam 'Mertens' een begrip in Leuven en ver daarbuiten als het over schoenen gaat. Al 294 jaar - de oudste winkel van België - brengen we elk seizoen een enorme keuze aan 'draagbare betaalbare mode' voor dames en heren. Op de grootste internationale schoenbeurzen van Düsseldorf en Milaan en op de Brusselse Trade Mart worden de beste merken geselecteerd. Zo staat er elk seizoen een zeer gevarieerde collectie met de nieuwste trends in onze winkel. Met onze enorme keuze in kwaliteitsschoenen, gekoppeld aan een onovertroffen service maken we al  8 generaties ‘tevreden klanten’, en daar doen we het voor!


Authorized Shop Van Bommel: Sinds september 2015 vind je bij Mertens schoenen een 'shop in shop' van het schoenmerk Van Bommel. Als 2de in België verwierf Mertens schoenen de titel "Authorized Shop Van Bommel". De uitgebreide collecties van Van Bommel, Floris Van Bommel heren en dames worden er in een uniek kader gepresenteerd.

Classix - Mertens schoenen is nu al 21 jaar 'de speciaalzaak' voor comfortabele schoenen en schoenen met uitneembaar voetbed, geschikt voor je functionele steunzolen. Een hoog opgeleid verkoopsteam staat voor je klaar om je te adviseren en te helpen kiezen van het ideale paar. 98% van de schoenen zijn geschikt voor functionele steunzolen. Het spreekt voor zich dat ook de klant zonder functionele steunzool deze schoenen kan dragen. Ben je op zoek naar een 'comfortabel paar voor elke dag', dan ben je bij Classix aan het juiste adres. Op onze gedetailleerde webshop kan je zelfs selecties maken op 'geschikt voor functionele steunzool', 'leestbreedte' en 'schachtbreedte'. Classix is zo uniek dat het klanten heeft uit heel het land en soms zelfs over de landsgrenzen.